malinosofie.blogg.se

2016-10-10
15:32:16

Long time no seee...

Här var det tyst! Det har hänt en del sen sist och jag har varken haft tid eller ork att skriva! Men är lite sugen att återvända hit igen :) 

Vart ska jag börja? Jag har sedan i somras varit väääääldigt dålig.. anledningen till det är att vi ska få tillökning i familjen. En liten flicka till är beräknat till i januari! Ska bli kul men är samtidigt läskigt och jobbigt då mina planer med Hips inridning gick åt hellvete.. meeen det skadar inte att han får växa på sej lite till innan det är dags för inriding. 

Samtidigt som ja fick reda på att ja va gravid så kom jag in på hästskötarutbildningen i strömsholm.. så fick en aning panik men jag beslutade mej att gå utbildningen men att höra slutprovet vid ett senare tillfälle.. så två ggr i månaden åker jag till strömsholm och verkligen toknjuter samtidigt som jag suger i mej all information som är såå sjukt kul och intressant!


Hur är det med hästarna då? Jodå d är rullians på hästarna här som vanligt haha. Kenny flyttade ju och blev fälttävlans häst, fiona har flyttat till irland, bonanza har flyttat till en superduktig tjej i hedemora och tävlas nu smått och hon har blivit sjuuuukt fin. Köpte en ponny från irland som jag också sålt iväg så det händer som sagt lite grejer.. 

Nu har jag ponnysarna kvar (fölis, isabell, lambretta och lillan) hip är såklart kvar.. sen har vi två nya killar.. en tvåårig halvblodshingst och så har jag införskaffat en nordis till robin okeeej lite till mej också för att hålla igång mej under och efter gravdiiten men sen blir d robin som ska rida och motionera honom :) 

I fredags va veterinären här och fixade pass till fölis så han är snart redo att flytta och ev ska jag även sälja lambretta.. vi får se hur det blir med det. 

Hingsten ska jag boka kastrering till bara det fryser på lite . 

Ja som sagt. Det händer grejer här heeela tiden och jag har säkert glömt hälften men ska försöka va bättre på d där med uppdatering i framtiden :) 




//sofie