malinosofie.blogg.se

2015-07-13
11:24:47

Irriterad!

Så jävla irriterad och frustrerad. 3 jävla veckor har gått på min semester! Va har jag gjort då? Typ.... Behandlat mina hästar.. D känns som d är det enda jag gjort. 
Min plan var ju att ha sålt kachina vid det här laget och maddis skulle ut på annons. Men vi står oxh trampar på samma ställe. Och nu var planen att madde skulle börja ridas igen igår eftersom har blev behandlad av underbara kerstin.. Han hade dragit av sej en sko och jag tyckte inte han såg riktigt ren och fick för mej att han sträkt sej i ryggen vilket han hade gjort. Så kerstin kom och gick igenom honom, behandlade sträckningen och berättAde om och om igen vilken fin häst han är... Perfekt musklad, perfekt hull och så jämn och fin. Vilket känns väldigt skönt att höra efter allt ståhej som vart.
 Hursom hellst så skulle han börja ridas igår. Men i lördags ringde mamma å pappa panikslagna.. Lillan var dålig och hade fångkänning så d va bara att kasta sej i bilen och dra dit. Hip och lillan står ju hos pappa på bete. 
Mycket riktigt så hade hon fångkänning så d va bara att blåsa hem igen, lasta i maddis i transporten och köra ut han till hip och ta med lillan hem.
Väl hemma snickrade vi ihop en box och jag akutkörde till stan och stal två spånbalar av min syrra. Så nu står hon inne på metacam och jag hoppas att hovis kommer idag! 

Så nu står maddis hos pappa.. Och ska börja ridas igår.. Eee aaa jag måste nog köpa lite fler hästar tror ja 😂 skämt åsido. 


Världens rörigaste inlägg men ungefär såhär har hela min semester sett ut!

Jag är inte bitter... JO D ÄR JAG!
/sofie