malinosofie.blogg.se

2015-12-31
13:58:53

Gott nytt år!

I skrivande stund är jag ute på promenix med mina små hundar. Efter det blir det stallet och gymmet. Om jag hinner. Riktigt seg dag idag men det blir så ibland! Längesen jag var in här och skrev nu. Hoppas ni kan förlåta mig, hehe! 

Jag har haft en fin jul med god mat, familj, släkt och vänner. Jag blev så otroligt bortskämd med julklappar så det vågar jag knappt skriva ut. Några till Dukatti också, såklart. Jag skrev precis ner allt fint jag fått men jag raderade det igen. Julen handlar inte om julklappar bara och de finns de som varken får julklappar eller har någon att fira jul med ♡

Vad händer på häst fronten då? Dukatti är just nu finare än någonsin. Några kilo mer muskler och några kilo mindre fett går ju alltid att önska, precis som mig själv 😉😉😉 men överlag börjar han bli fin. Han är magisk att jobba med just nu, så samarbetsvillig och tillfreds. Parelli alltså . Tänk om jag visste detta förra året!

2015 har varit ett riktigt skitår. Hela våren hade jag halsfluss och efter det hade jag ont i halsen hela tiden. Per sabbade sitt knä och blev borta från träningen och är fortfarande. I juni/juli fick jag en sista penicillinkur och efter det blev det bättre. Däremot har jag haft ont nu i höst/vinter när det är så mkt väderomslag.
I början på året gick jag i tankar om att sälja Dukatti. Sen i maj fick jag möjligheten att ställa honom hos Agneta vilket var det bästa jag gjort. Däremot fick vår fina Mister vandra vidare vilket var riktigt jobbigt och tufft. ♡

2016 hoppas jag att vi alla får vara friska. Jag hoppas att jag får ha en frisk och hel Dukatti och att vi får fortsätta vår resa ihop. Jag önskar att Per får börja med sin thaiboxning igen och att hans knä håller. Sen önskar jag att jag kommer på vad jag vill göra. Jobba/plugga med. Sen önskar jag mig ett fast jobb.
Om jag får drömma önskar jag att jag får möjlighet att köpa en ny häst att börja en ny resa med. Och inte vilken häst som helst, utan Sofies häst Fiona. Visst skulle jag väl kunna ha två hästar om jag flyttade hem dom, men att flytta från Agneta och Peter är inget alternativ. Ja, om jag inte blir utslängd då! 😉nej men jag älskar stallet, och personerna. Det gör Dukatti också. ♡ för när man köper en häst så är priset den minsta kostnaden. Iaf om man tänker på Dukatti 's hovslagar och täckeskostnader. 😉 han är nog uppe i det fyrdubbla av det han kostade att köpa, haha. Plus att med min lön idag så har jag bara råd med Dukatti. Kanske ska sälja han och köpa två shettisar. Eller tre. Då kanske vi kommer upp i samma årskostnad. 😉 nåja. Jag får drömma vidare. 
Hoppas ni får en fin kväll, Gott nytt år! ♡
/Malin