malinosofie.blogg.se

2016-01-31
21:30:07

Vilken dag.

Gårdagen känns som en enda dimma! 

Jag hade klockan på 5.00.. Jag vaknade med ett ryck och skuttade (läs släpade mej) ut i hagen för att hämta Kenny. 

Tog in och borstade av honom och gjorde han fin, sen gick ja in och käkade lite frulle. Min plan var att vi skulle vara lastade för avfärd kl 7. Men ... Min plan blev inte som planerat.... 

Vi började lasta och Kenny var på sitt vrånghumör. Robin tröttnade efter typ 40 min. Tack o lov kom Annis till undsättning! Jag vet faktist inte va jag skulle tagit mej till om inte hon kommit. Kenny var värkligen hopplös, jag har aldrig varit med om maken.. Vi åkte en sväng i fredags och då gick han bara rakt på.. Jag fattar inte.. 

Jaja tillslut backade vi in på logen och då gick han tillslut in efter kanske en timme därinne. Kl var då 15.40...... Jag va så trött så jag skakade i hela kroppen.. Mest pga frustrationen tror jag. 

Robin körde till fagersta sen tog jag över och körde hela vägen till skövde. Där stog världens sötaste welsh c-ponny sto och väntade på oss. Kenny gick raka vägen in i sin nya box och började pussa på sin boxkompis. Det kändes så jäkla bra och han såg så glad ut! 

Nu ska Kenny bli fälttävlans häst hos två duktiga ryttare som har tävlat sm ! 

Iallafall så skrev vi klart alla papper och sen lastade vi in våran nya lilla skönhet ❤️ hon är dräktig med en så sjukt snygg hingst och jag kan knappt bärga mej tills i maj då fölet är beräknat! 

En helt nu värld har öppnat sej för mej nu.. Hihi. 





/sofie